136 g
MÄSA NA
100 g
VÝROBKU

Karpatská klobása

Ochutnajte Karpatskú klobásu, ktorá vyniká vôňou príjemnou po údení s je s vysokým podielom mäsovej zložky. Chuť bravčového a hovädzieho mäsa s dôrazom na použité koreniny a cesnak z tejto klobásy robia ozajstnú lahôdku. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva.

Bez lepku
Bez laktózy
Bez alergénov

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia
1703 kJ / 411 kcal
Tuky
35,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
14,8 g
Sacharidy
2,1 g
z toho cukry
< 0,5 g
Bielkoviny
21,3 g
Soľ
3,6 g

Balené v ochrannej atmosfére

Balenie Trvanlivosť OČV
450 g 21 dní 41572

Zloženie

bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina, voda, cesnak, soľ, koreniny, extrakty korenín, dextróza, stimulátory chuti E621, E635, farbivo extrakt papriky, antioxidant E300, farbivo E120, štartovacia kultúra, bravčové črevá. Na 100 g hotového výrobku sa použilo 136 g mäsa (min. 131 g bravčového a min. 5 g hovädzieho mäsa).

Prečo Berto?

Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.

Vysoká kvalita mäsa z kontrolovaných zdrojov

Starostlivo vybrané a overené ingrediencie

Naše tipy na prípravu pochúťok