Kvalitné mäso, soľ a koreniny. To je náš domáci údený bok, alebo inak povedané pravá domáca slanina. Vzniká z bravčového boku bez kosti a poctivým údením sa stáva neodolateľne voňavým a chutným zároveň. Získa si vás hneď po prvom kúsku.
Viac
Domáca údená krkovička
Domáca údená krkovička sa údi na bukovom dreve, následne sa šetrne suší, čím si zachováva zrelú a plnú chuť.
Viac
Sedliacke údené karé
Sedliacka údená pochúťka z bravčového karé, vzniká lahodnou chuťou zaúdenej solenej bravčoviny. Veľmi chudé mäso s minimálnym obsahom tuku, vhodné na teplú i studenú kuchyňu.
Viac
Sedliacke údené stehno
Skutočná lahôdka. Oriešok z bravčového stehna, nasolený a zaúdený. Sedliacke údené stehno je tepelne opravovanú mäsový výrobok, vhodný na teplú i studenú kuchyňu.
Viac
Domáce údené rebro
Údené rebrá sú výnimočný druh údeného mäsa. Ich zaúdená chuť, dodá veľkonočným aj vianočným jedlám ten pravý gurmánsky zážitok. Ocení ich celá rodina v kapustnici, fazuľovej polievke, či jednoducho upečené v rúre s chrumkavým povrchom.