Sme jednotka v kvalite

Informácie

01/2023
1. PRÍBEH NA ZAČIATKU BOLO SLOVO… … a to slovo bolo Berto! Ale to sme tak trošku prehnali. Na skutočnom začiatku bolo prasiatko, svinka bez mena, ale veselá, hravá. Potom množstvo skíc, počarbaných papierov, rozhovorov...
12/2021
Úvod Pripravili sme pre Vás Súbory na stiahnutie Všetky Pre média Pre deti Všeobecné %size% %size% %size%
11/2021
V našej firme BERTO na prvé miesto kladieme kvalitu surovín, z ktorých naše produkty vyrábame. Dbáme na zachovanie tradičných receptúr s vylúčením alergénov a s prihliadnutím na ochranu zdravia našich zákazníkov. Receptúry si pre produkty vyvíjame sami. Sami si tiež miešame koreninové...
11/2021
Všetky výrobky Berto sú bezlepkové a bezlaktózové. Nie je nám ľahostajné zdravie našich zákazníkov a konzumentov. Laktóza, inak aj mliečny cukor, sa nachádzajú takmer vo všetkých mliečnych produktoch. Aby sme ich mohli stráviť, produkuje telo enzým laktázu....
11/2021
Všetky výrobky Berto sú bez alergénov. Aké sú najčastejšie alergény? V poslednom čase majú alergie na jedlo stúpajúcu tendenciu. Až 5% detí mladších ako 5 rokov a 4% teenagerov a mladých trpí alergiou na niektorú zložku potravy. Potravinové...
11/2021
Všetci vieme, že kuchynská soľ – chlorid sodný (NaCl) – je zlúčenina sodíka (Na) a chlóru (Cl). Ale vedeli ste, že 2,5 g soli obsahuje 1 g sodíka, čo je až 40%? Sodík zadržuje v...
11/2021
Lepok je skupina bielkovín nachádzajúcich sa v obilninách, najmä v pšenici. Pšenica úzko súvisí s ražou, jačmeňom a ovsom. Preto aj tieto obilniny obsahujú lepok. Pre väčšinu ľudí je lepok normálny proteín, ktorý sa dá...