Sme jednotka v kvalite

Informácie

1. PRÍBEH NA ZAČIATKU BOLO SLOVO… … a to slovo bolo Berto! Ale to sme tak trošku prehnali. Na skutočnom začiatku bolo prasiatko, svinka bez mena, ale veselá, hravá. Potom množstvo skíc, počarbaných papierov, rozhovorov...
Úvod Pripravili sme pre Vás Súbory na stiahnutie Všetky Pre média Pre deti Všeobecné %size% %size% %size%
V našej firme BERTO na prvé miesto kladieme kvalitu surovín, z ktorých naše produkty vyrábame. Dbáme na zachovanie tradičných receptúr s vylúčením alergénov a s prihliadnutím na ochranu zdravia našich zákazníkov. Receptúry si pre produkty vyvíjame sami. Sami si tiež miešame koreninové...
Všetky výrobky Berto sú bezlepkové a bezlaktózové. Nie je nám ľahostajné zdravie našich zákazníkov a konzumentov. Laktóza, inak aj mliečny cukor, sa nachádzajú takmer vo všetkých mliečnych produktoch. Aby sme ich mohli stráviť, produkuje telo enzým laktázu....
Všetky výrobky Berto sú bez alergénov. Aké sú najčastejšie alergény? V poslednom čase majú alergie na jedlo stúpajúcu tendenciu. Až 5% detí mladších ako 5 rokov a 4% teenagerov a mladých trpí alergiou na niektorú zložku potravy. Potravinové...
Všetci vieme, že kuchynská soľ – chlorid sodný (NaCl) – je zlúčenina sodíka (Na) a chlóru (Cl). Ale vedeli ste, že 2,5 g soli obsahuje 1 g sodíka, čo je až 40%? Sodík zadržuje v...
Lepok je skupina bielkovín nachádzajúcich sa v obilninách, najmä v pšenici. Pšenica úzko súvisí s ražou, jačmeňom a ovsom. Preto aj tieto obilniny obsahujú lepok. Pre väčšinu ľudí je lepok normálny proteín, ktorý sa dá...