Sme jednotka v kvalite

Pochúťky pre najmenších bez Ečiek v receptúre

Dnešná doba poukazuje na zmenu životného štýlu s bližším záujmom o to, čo jeme, ako aj vnímaním vyššej kvality týchto potravín. Kladieme si za cieľ splniť tento dopyt a ponúkame vám mäsové výrobky s tou najlepšou chuťou bez potreby pridávania Ečiek.

Kvalita potravy zohráva zásadnú rolu hlavne v detskom veku a preto sme sa rozhodli uviesť na trh nové detské šunky a párky bez akýchkoľvek pridaných ečiek v receptúre.

Naše nové Šunky pre chlapcov a pre dievčatá obsahujú až 96% mäsa, je v nich použitá morská soľ, ktorá je znížená o 30%. Neobsahujú lepok, laktózu ani alergény a dokonca sú bez ečiek v receptúre. Čo to znamená? Všetky ingrediencie, ktoré sú použité v ich receptúrach sú prírodné (extrakty korenín a rastlín). Táto jedinečná receptúra obsahuje aj tibetskú hubu Kombuchu, ktorá sa v procese varenia premieňa na dusitan sodný a tým sa vytvorí prirodzený ružový vzhľad, typický pre šunku či párky.

Párky pre chlapcov  a dievčatá dopĺňajú ponuku tohto jedinečného radu s 90% podielom mäsa, so zníženým obsahom morskej soli o 20%, taktiež bez obsahu lepku, laktózy a alergénov a samozrejme bez pridaných ečiek v receptúre.