Parížsky šalát
Ingrediencie
- Záhorácky parízer Berto 1 balenie
- Kyslé uhorky 3 ks
- Sterilizovaný hrášok
- Cibuľa 1 ks
- Majonéza 330 ml
- Soľ
- Mleté čierne korenie
- Worcestrová omáčka
- Ocot
- Cukor podľa chuti
- Pečivo ako príloha
Čas prípravy
15 – 20 min
Parízer nakrájame na tenké pásiky. Očistenú cibuľu na jemno nasekáme. Sterilizované kyslé uhorky nakrájame na drobno a pridáme do misky spolu s hráškom. Do takto pripraveného šalátu pridáme majonézu, soľ, korenie, poriadne premiešame a dochutíme podľa vlastných chutí octom, cukrom a worcestrom. Ten dodá parížskemu šalátu tú správnu chuť.
Dobrú chuť
Na tento recept môžete použiť tieto produkty