Spoločnosť Berto sa pýši celkovo siedmymi oceneniami Značky kvality SK a SK GOLD za svoje výnimočné mäsové výrobky. Tento rok bola Značka kvality SK GOLD udelená dvom výrobkom: Záhorácka klobása a Záhorácka klobása štipľavá.
Ocenenia Značky kvality SK a SK GOLD sa odovzdávali na slávnostnom galavečeri v rámci 43. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex 2016. Ocenenia prebral Výkonný riaditeľ spoločnosti Berto Ignác Bertovič z rúk ministerky pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ing. Gabriely Matečnej.
Záhorácka klobása a Záhorácka klobása štipľavá sú tradičné slovenské výrobky z radu Záhoráckych špecialít. Klobásy sa údia na bukovom dreve, následne sa šetrne sušia, čím si zachovávajú zrelú a plnú chuť. Sú dostupné okrem kilového aj v praktickom 200g balení.
Podiel mäsa: 120g mäsa/100g výrobku
Balenie: 200g, 1000g
Trvanlivosť: 30 dní, 30 dní