Záhorácke klobásy od Berta získali dve ocenenia Značky kvality sk gold

Spoločnosť Berto sa pýši celkovo siedmymi oceneniami Značky kvality SK a SK GOLD za svoje výnimočné mäsové výrobky. Tento rok bola Značka kvality SK GOLD udelená dvom výrobkom: Záhorácka klobása a Záhorácka klobása štipľavá.

 

Ocenenia Značky kvality SK a SK GOLD sa odovzdávali na slávnostnom galavečeri v rámci    43. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex 2016. Ocenenia prebral Výkonný riaditeľ spoločnosti Berto Ignác Bertovič z rúk ministerky pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ing. Gabriely Matečnej.

 

Záhorácka klobása a Záhorácka klobása štipľavá sú tradičné slovenské výrobky z radu Záhoráckych špecialít. Klobásy sa údia na bukovom dreve, následne sa šetrne sušia, čím si zachovávajú zrelú a plnú chuť. Sú dostupné okrem kilového aj v praktickom 200g balení.

 

 

Podiel mäsa: 120g mäsa/100g výrobkuZAHORACKA_KLOBASA_ŠTIPĽAVÁ_200-g_ ZAHORACKA_KLOBASA_200-g_

Balenie:  200g, 1000g

Trvanlivosť: 30 dní, 30 dní

 

Alergeny_mini

Značka kvality SK GOLD