Anglické raňajky

Ingrediencie

Postup

Oravskú údenú slaninu opečieme na panvici spolu aj so špekáčkami na troške oleja. V tej istej panvici potom pripravíme volské oko. Na oleji potom opečieme polovicu šampiónov a paradajok, ktoré počas procesu jemne osolíme a okoreníme. Hneď ako trochu zhnednú vytiahneme ich na tanier.
Nakoniec v panvici ohrejeme fazuľku v paradajkovej omáčke a v hriankovači opečieme plátky chleba, ktoré potrieme maslom. Všetko pekne naaranžujeme na tanieri a užívame si krásne ráno.

 

Dobrú chuť

Táto webová stránka používa cookies na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania a zabezpečenie správneho fungovania stránky. Pokračovaním v používaní tejto stránky potvrdzujete a prijímate používanie cookies.

Prijať všetky Prijať len potrebné