Spoločnosť Berto získala už po druhýkrát Cenu Danubius Gastro za kolekciu štyroch mäsových výrobkov: Família Berto šunka, Família Berto šunka lahodná, Záhorácke klobásy a Záhorácke štipľavé klobásy. Doprajte si prémiové mäsové výrobky bez obsahu alergénov, laktózy a lepku s dôrazom na kvalitu použitých surovín od slovenského výrobcu.
Cenu Danubius Gastro 2017 prevzal za spoločnosť Berto Výkonný riaditeľ Ignác Bertovič. Ocenenie získala kolekcia štyroch výrobkov: tepelne opracované solené mäso šunka špeciál vysokej kvality s minimálne 97% podielom mäsa typickej vône a chuti špeciálnej šunky Familia Berto šunka a Familia Berto šunka lahodná a trvanlivé tepelne neopracované výrobky vysokej kvality Záhorácka klobása a Záhorácka štipľavá klobása.
Família Berto šunka a Família Berto šunka lahodná sú rodinným dedičstvom, ktoré sme sa pri príležitosti 25. výročia vzniku spoločnosti Berto rozhodli uviesť na slovenský trh. Doprajte si v kruhu rodiny tie najdelikátnejšie plátky jemnej a vyváženej chuti, ktoré v sebe nesú tradíciu rokmi overeného poctivého mäsiarskeho remesla zo Záhoria.
Podiel mäsa: 97%
Balenie: 140g, 3 250g, 6 500g
Trvanlivosť: 21 dní, 30 dní, 90 dní
Záhorácka klobása a Záhorácka klobása štipľavá sú tradičné slovenské výrobky z radu Záhoráckych špecialít. Klobásy sa údia na bukovom dreve, následne sa šetrne sušia, čím si zachovávajú zrelú a plnú chuť. Sú dostupné okrem kilového aj v praktickom 200g balení.
Podiel mäsa: 120g mäsa/100g výrobku
Balenie: 200g, 1000g
Trvanlivosť: 30 dní, 30 dní