Sme jednotka v kvalite

146 g
MÄSA NA
100 g
VÝROBKU

Záhorácka klobása

Povrch výrobku mierne vrásčitý, hnedočervenej farby. Na reze výrobok ružovočervenej farby s nepravidelnou mozaikou chudých a mastných zŕn. Vôňa výrobku po údení, chuť po použitých koreninách mierne pálivá. Plnený do prírodných bravčových čriev.

Bez lepku
Bez laktózy
Bez alergénov

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia
2 210 kJ / 534 kcal
Tuky
48,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
19,8 g
Sacharidy
< 1,0 g
z toho cukry
< 0,2 g
Bielkoviny
25,1 g
Soľ
3,7 g

Balené v ochrannej atmosfére

Balenie Trvanlivosť OČV
200 g 60 dní 41573
cca 1 000 g 30 dní 41473

Zloženie

bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina, cesnak, koreniny, dextróza, extrakty korenín, prírodné arómy, antioxidant kyselina askorbová, soľ, štartovacia kultúra, bravčové črevá. Na 100g hotového produktu sa použilo min. 146 g mäsa (126 g bravčového a 20 g hovädzieho mäsa).

Dobrú chuť

Objavte širokú škálu chutí z tejto produktovej rady výrobkov Berto

Prečo Berto?

Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.

Vysoká kvalita mäsa z kontrolovaných zdrojov

Starostlivo vybrané a overené ingrediencie

Naše tipy na prípravu pochúťok

Sem vložte text nadpisu