Anglické raňajky
Ingrediencie
- Lahôdkové špekáčiky - 2 ks
- Oravská údená slanina - 2 plátky
- Vajíčko - 1 ks
- Čerstvé šampiňóny - 1 hrsť
- Fazuľka v paradajkovej omáčke - 1 konzerva
- Cherry paradajky
- Biely toastový chlieb
- Maslo
- Olej
- Soľ
- Korenie
Postup
Oravskú údenú slaninu opečieme na panvici spolu aj so špekáčkami na troške oleja. V tej istej panvici potom pripravíme volské oko. Na oleji potom opečieme polovicu šampiónov a paradajok, ktoré počas procesu jemne osolíme a okoreníme. Hneď ako trochu zhnednú vytiahneme ich na tanier.
Nakoniec v panvici ohrejeme fazuľku v paradajkovej omáčke a v hriankovači opečieme plátky chleba, ktoré potrieme maslom. Všetko pekne naaranžujeme na tanieri a užívame si krásne ráno.

Dobrú chuť
Na tento recept môžete použiť tieto produkty