90%
PODIEL
MÄSA

Domáca údená krkovička

Domáca údená krkovička sa údi na bukovom dreve, následne sa šetrne suší, čím si zachováva zrelú a plnú chuť.

Bez lepku
Bez laktózy
Bez alergénov

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia
682 kJ / 164 kcal
Tuky
11,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
4,7 g
Sacharidy
<0,5 g
z toho cukry
<0,5 g
Bielkoviny
15,5 g
Soľ
2,8 g

Balené v ochrannej atmosfére

Balenie Trvanlivosť OČV
1 500 g 21 dní 47216

Zloženie

Bravčové mäso min. 90%, voda, soľ, stabilizátory: dusitan sodný, difosforečnany, trifosforečnany, zahusťovadlo: karagenan, antioxidant: askorban sodný, dextróza, modifikovaný škrob, koreninový extrakt, prírodná aróma. Pôvod mäsovej zložky: EÚ.

Prečo Berto?

Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.

Vysoká kvalita mäsa z kontrolovaných zdrojov

Starostlivo vybrané a overené ingrediencie

Naše tipy na prípravu pochúťok

Recept

Tento recept na lasovičie hniezda je skvelý spôsob, ako pripraviť chutné a šťavnaté mäsové guľky, ktoré určite zaujmú každého. Kombinácia hovädzieho a bravčového mäsa, údeného mäsa, slaniny a vajíčka vytvorí úžasnú chuť, ktorá sa perfektne hodí k akejkoľvek prílohe. Príprava nie je zložitá, a výsledok je výnimočne chutný. Poďme sa teda pustiť do prípravy týchto vynikajúcich lasovičích hniezd!

Recept

Tento mexický kukuricový šalát so slaninkou je plný čerstvých chutí a dokonalým spojením sladkej kukurice, chrumkavej slaninky a osviežujúcej zeleniny. Skvelý ako príloha k mäsu, na grilovanie alebo len tak ako ľahký obed. Oregano a citrónová šťava dodajú šalátu príjemnú sviežosť, kým údená slaninka pridá bohatú chuť a chrumkavú textúru. Rýchly, jednoduchý a plný chuti – tento šalát vás jednoducho nadchne!

Táto webová stránka používa cookies na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania a zabezpečenie správneho fungovania stránky. Pokračovaním v používaní tejto stránky potvrdzujete a prijímate používanie cookies.

Prijať všetky Prijať len potrebné