146 g
MÄSA NA
100 g
VÝROBKU

Záhorácka klobása

Záhorácka klobása vám hneď zavonia po poctivom údení. Pri ochutnaní pocítite mierne pálivú chuť a použité koreniny. Vizuálne na reze  je ružovočervenej farby s nepravidelnou mozaikou chudých a mastných zŕn. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva tak, ako sa to robí tradične doma. 

Bez lepku
Bez laktózy
Bez alergénov

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia
2 210 kJ / 534 kcal
Tuky
48,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
19,8 g
Sacharidy
< 1,0 g
z toho cukry
< 0,2 g
Bielkoviny
25,1 g
Soľ
3,7 g

Balené v ochrannej atmosfére

Balenie Trvanlivosť OČV
200 g 60 dní 41573
cca 1 000 g 30 dní 41473

Zloženie

bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina, cesnak, koreniny, dextróza, extrakty korenín, prírodné arómy, antioxidant kyselina askorbová, soľ, štartovacia kultúra, bravčové črevá. Na 100g hotového produktu sa použilo min. 146 g mäsa (126 g bravčového a 20 g hovädzieho mäsa).

Prečo Berto?

Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.

Vysoká kvalita mäsa z kontrolovaných zdrojov

Starostlivo vybrané a overené ingrediencie

Naše tipy na prípravu pochúťok