146 g
MÄSA NA
100 g
VÝROBKU
MÄSA NA
100 g
VÝROBKU
Záhorácka klobása
Záhorácka klobása vám hneď zavonia po poctivom údení. Pri ochutnaní pocítite mierne pálivú chuť a použité koreniny. Vizuálne na reze je ružovočervenej farby s nepravidelnou mozaikou chudých a mastných zŕn. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva tak, ako sa to robí tradične doma.
Výživové údaje v 100g výrobku
Energia
2 210 kJ / 534 kcal
Tuky
48,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
19,8 g
Sacharidy
< 1,0 g
z toho cukry
< 0,2 g
Bielkoviny
25,1 g
Soľ
3,7 g
Balené v ochrannej atmosfére
Balenie | Trvanlivosť | OČV |
---|---|---|
200 g | 60 dní | 41573 |
cca 1 000 g | 30 dní | 41473 |
Zloženie
bravčové mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina, cesnak, koreniny, dextróza, extrakty korenín, prírodné arómy, antioxidant kyselina askorbová, soľ, štartovacia kultúra, bravčové črevá. Na 100g hotového produktu sa použilo min. 146 g mäsa (126 g bravčového a 20 g hovädzieho mäsa).Dobrú chuť
Objavte širokú škálu chutí z tejto produktovej rady výrobkov Berto
Prečo Berto?
Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.