Sme jednotka v kvalite

145 g
MÄSA NA
100 g
VÝROBKU

Hubert klobása s jelením mäsom

Povrch mierne vrásčitý, hnedočervenej farby. Na reze je výrobok ružovočervenej farby s nepravidelnou mozaikou chudých a mastných zŕn. Vôňa výrobku je po čerstvej údenine, výrazne korenená, mierne pálivá. Plnený do prírodných hovädzích čriev.

Bez lepku
Bez laktózy
Bez alergénov

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia
799 kJ / 433 kcal
Tuky
33,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
14,1 g
Sacharidy
< 1,0 g
z toho cukry
< 0,2 g
Bielkoviny
33,5 g
Soľ
4,3 g

Balené v ochrannej atmosfére

Balenie Trvanlivosť OČV
250 g 60 dní 41579

Zloženie

bravčové mäso, jelenie mäso, hovädzie mäso, bravčová slanina, cesnak, koreniny, extrakty korenín, dextróza, antioxidant: kyselina L-askorbová, arómy, soľ, štartovacia kultúra, čili paprika, hovädzie črevá. Na 100 g hotového produktu sa použilo min. 145 g mäsa (80 g bravčového, 45 g jelenieho a 20 g hovädzieho mäsa).

Dobrú chuť

Objavte širokú škálu chutí z tejto produktovej rady výrobkov Berto

Prečo Berto?

Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.

Vysoká kvalita mäsa z kontrolovaných zdrojov

Starostlivo vybrané a overené ingrediencie

Naše tipy na prípravu pochúťok