80%
PODIEL
MÄSA

Sedliacke údené karé

Sedliacka údená pochúťka z bravčového karé, vzniká lahodnou chuťou zaúdenej solenej bravčoviny. Veľmi chudé mäso s minimálnym obsahom tuku, vhodné na teplú i studenú kuchyňu.

Bez lepku
Bez laktózy
Bez alergénov

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia
514 kJ / 122 kcal
Tuky
5,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
2,0 g
Sacharidy
1,7 g
z toho cukry
0,8 g
Bielkoviny
17,7 g
Soľ
2,5 g

Balené v ochrannej atmosfére

Balenie Trvanlivosť OČV
1 200 g 21 dní 47185

Zloženie

bravčové karé bez kosti min. 80%, voda, soľ, stabilizátory: dusitan sodný, difosforečnany, trifosforečnany, zahusťovadlo: karagenan, antioxidant: erytorban sodný, glukóza, modifikovaný škrob, arómy.

Prečo Berto?

Pochutnať si na výrobkoch Berto znamená vychutnať si najkvalitnejšie mäso, starostlivo vybrané a overené ingrediencie a taktiež prísady pre každú špecialitu. Staviame na vysokej kvalite a robíme všetko pre to, aby sme denne zlepšovali naše výrobky a posúvali sa vpred.

Vysoká kvalita mäsa z kontrolovaných zdrojov

Starostlivo vybrané a overené ingrediencie

Naše tipy na prípravu pochúťok

Recept

Tento recept na lasovičie hniezda je skvelý spôsob, ako pripraviť chutné a šťavnaté mäsové guľky, ktoré určite zaujmú každého. Kombinácia hovädzieho a bravčového mäsa, údeného mäsa, slaniny a vajíčka vytvorí úžasnú chuť, ktorá sa perfektne hodí k akejkoľvek prílohe. Príprava nie je zložitá, a výsledok je výnimočne chutný. Poďme sa teda pustiť do prípravy týchto vynikajúcich lasovičích hniezd!

Recept

Tento mexický kukuricový šalát so slaninkou je plný čerstvých chutí a dokonalým spojením sladkej kukurice, chrumkavej slaninky a osviežujúcej zeleniny. Skvelý ako príloha k mäsu, na grilovanie alebo len tak ako ľahký obed. Oregano a citrónová šťava dodajú šalátu príjemnú sviežosť, kým údená slaninka pridá bohatú chuť a chrumkavú textúru. Rýchly, jednoduchý a plný chuti – tento šalát vás jednoducho nadchne!

Táto webová stránka používa cookies na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania a zabezpečenie správneho fungovania stránky. Pokračovaním v používaní tejto stránky potvrdzujete a prijímate používanie cookies.

Prijať všetky Prijať len potrebné